Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod dunt ut laoreet dolore magna aliquam. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdie.

Items In This Collection
Mustache Schlitz next level blog Williamsburg, deep v typewriter tote bag Banksy +1 literally. Lomo 8-bit pour-over mumblecore photo booth.

 • Darilni bon za kuharski tečaj

  29,99 
  Če poznaš koga, ki mu primanjkuje kuharskega znanja in bi se rad naučil osnov kuhanja, mu lahko podariš kuharski tečaj Skuhaj si sam!
  V tečaju bom deli recepte, trike in nasvete, ki sem jih pridobil v vseh letih kuhanja. Tečaj vsebuje 15 receptov razdeljenih na 9 sklopov, ki so hitri in enostavni za pripravo ter vsebujejo sestavine, ki so vsem domače in cenovno dostopne. Naučil se boš recimo kako pripravit zajtrk, ko pri tebi prespijo frendi, kako si skuhat hitro kosilo, kako pripravit sladico za tvojo simpatijo in še veliko več.
  Z nakupom boš pridobil tudi dostop do FB skupine Skuhaj si sam!, kjer bom s tabo delil nove recepte in trike.
  Dodaj v košarico
 • Knjiga

  29,99 
  Moja prva kuharska knjiga vsebuje 45 receptov iz mojega življenja. Poleg receptov vam bom predstavil svojo življensko zgodbo in predstavil kako so me zaznamovale določene jedi. Na začetku boste spoznali nekaj jedi, ki so mi jih pripravljale mama in babice, sledijo moji prvi kuharski podvigi, nato zgodbe, ki so oživele na kulinaričnih doživetjih in za konec še jedi, ki jih rad pripravljam vsakodnevno in za posebne priložnosti.
  Dodaj v košarico
 • Video tečaj

  29,99 
  Si hočeš sam skuhat dobro kosilo, pa ne veš kako bi začel? Zate sem pripravil kuharski tečaj za začetnike, kjer se boš naučil nekaj osnov kuhanja. Idejo sem dobil, ker se je veliko prijateljev letos prvič odselilo na svoje in niso prav spretni v kuhinji.
  Če si študent ali pa živiš sam in ti primanjkuje kuharskega znanja, želim s tabo deliti recepte, trike in nasvete, ki sem jih pridobil v vseh letih kuhanja. Tečaj vsebuje 15 receptov razdeljenih na 9 sklopov, ki so hitri in enostavni za pripravo ter vsebujejo sestavine, ki so vsem domače in cenovno dostopne. Naučil se boš recimo kako pripravit zajtrk, ko pri tebi prespijo frendi, kako si skuhat hitro kosilo, kako pripravit sladico za tvojo simpatijo in še veliko več.
  Z nakupom boš pridobil tudi dostop do FB skupine Skuhaj si sam!, kjer bom s tabo delil nove recepte in trike.
  Dodaj v košarico
V košarici ni izdelkov.